čtvrtek 2. května 2013

Insanity - Day 17+18

Zdravím vás!

Jak jste si užily 1. máj? Já asi letos uschnu, s přítelem jsme se pod žádnou třešeň nedostali. :D Bylo hnusně a měli jsme spoustu starostí... takže jsme zařizovali co se dalo. Čas na cvičení jsem si ale našla. Pěkně ráno, ať na to pak celý den nemusím myslet, kde si udělat hodinku času. Moje láska je vlastně Insanity. :D Podle kalendáře na mě čekalo Cardio Power&Resistance. Můžu říct, že jsem nebyla ve své kůži a pociťovala únavu a tak můj výkon určitě nebyl 100%, ale snažila jsem se co to šlo. Mám problémy s tlakem, mám ho dost nízký a některé dny to na sobě značně pociťuji a pak se to promítá i do cvičení. A toto byl jeden z těch "blbých" dnů.


Na dnešek jsem spala 3 hodiny a když jsem se pak snažila spát v autobuse do Prahy, tak mi to nešlo a když jsem konečně začínala usínat, tak se mnou zatřásl nějakej chlap, jestli si vedle mě může sednout. Děkuju pěkně. Navíc přetejkal na moji sedačku a narušoval tak můj osobní prostor. Od rána jsem byla v práci až do 17 hodin a pak jsem letěla na rychlo do Deichmanna pro boty, které už jsem měla předem vybrané, takže žádné dlouhé čmolouhání a vybírání. Hrozně mě bolely nohy a i při rozehřívání se Shaunem jsem si říkala, jak tohle přežiju. Na dnešek jsem měla na programu Plyometric Cardio Circuit. A přežila, dávala jsem do toho fakt všechno a i jsem si párkrát hlasitě hekla. :D Ale mám ze sebe radost, už dávám vše a pánské kliky s přehledem. Změny vidím, ale pan foťák ne, takže fotka prostě bude až na konci celého programu. :D Teď se jdu mučit s úkoly do školy (říká se tomu na vejšce úkoly? :D), takže na mě myslete!


Hezký večer, LeniKa

9 komentářů:

  1. bohužel i na vejšce to jsou úkoly xD

    hodně síli a zdaru :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty teda jedeš! To ti schvaluju a máš můj meeega obdiv! :)
    S nízkým tlakem taky mám problémy, ale kdybych si ho nezměřila čas od času, tak o tom ani nevím. Při cvičení se mi ještě nestalo, abych cítila, že to nezvládnu nebo tak. Tak nevím, kde je chyba.
    Plyometric miluju, je fakt skvělý a ty kliky v něm jsou něco! Je krásný pozorovat, jaký děláš pokroky, že? Moc ti to přeju :) A ta tepovka při zahřívání je maso :D...nojono, Shaunovy představy o warm-up jsou asi z jiné planety :D

    Těš se na druhou fázi Insanity, já teď testuju nějaká videa a to je teprve nářez. Už to nebude jen o dechu, ale i pořádný síle a to si strašně užívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty máš zase můj mega obdiv! :)) Já jsem párkrát z nízkého tlaku i omdlela, takže s tím mám fakt problémy. :( Ty kliky jsou brutální, to třetí kolo je zabijárna! :D Těším, ale co jsem koukala, tak ty workouty jsou už hodinové, to umřu! :D

      Vymazat
  3. Je super, že si v Insanity tak frčíš. Těším se na ty finální fotky! :))
    O úkolech na výšce mi ani nemluv! :D
    Jinak slovo čmolouhání mě dostalo, protože to jsem snad nikdy neslyšela. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky těším, protože už teď vidím pokroky! A čmolouhání je úplně normální slovo, né? :D

      Vymazat
  4. co vůbec plánuješ cvičit po insanity? nebo u něj chceš zůstat až do smrti? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom zatím nepřemýšlím, mám víc jak měsíc před sebou. :) Uvidím, co s mým tělem Insanity udělá, přemýšlím o Insanity Asylum, Turbofire nebo P90X, ale koketuji i s myšlenkou lehkého kardia a střídání s pilates. Uvidíme.

      Vymazat
  5. Já se tu mučím se seminárkou. :( Bohužel letos končím navazující magisterské studium, takže mě teď ranní vstávání v 6:00 asi bude čekat každý den. :/ :D To mám radost.

    Na to Insanity se už dlouho chystám. Nějak jsi mě navnadila. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do toho a uvidíš, né každému to vyhovuje. Já jsem spokojená a ani moje kolena netrpí. :)

      Vymazat