čtvrtek 9. května 2013

Insanity - Day 19 a 20 + Běh

Ahoj všichni,

v prvé řadě se moc omlouvám, že nepřispívám, jak jsem na začátku Insanity slibovala, ale mám toho prostě moc. Jak v práci, ve škole, tak v osobním životě. Ale na Shauna si najdu čas, pokud je to možné, vždy. V pondělí jsem měla štěstí, spolubydlící se rozhodla nepřijet na byt, takže jsem měla volnou místnost a mohla se do toho pustit. Po víkendu, kdy jsem toho opravdu moc nenaspala mě bolely hlavně lýtka. Ale po rozehřívací desetiminutovce jsem se rozhýbala tak, že jsem na to už ani nemyslela. Čekalo mě Pure Cardio a potom Cardio ABS. Po hodince ze mě teklo a já zjistila, že neteče voda, protože prasklo potrubí. Super zjištění, že? :D Naštěstí to večer už pustili.

Moje snídaně - čokoládová ovesná kaše se slunečnicovým semínkem, banánem, mandlemi a lžící PB

V úterý měla spolubydlící přijet až pozdě večer, takže taky bylo volno a já byla moc ráda. Tentokrát jsem měla podle kalendáře cvičit Cardio Power&Resistance. Musím říct, že tento workout mě baví asi nejvíc. Síce nesnáším to brutální skákání, ale zase mě baví ty kliky tam. :)
Štve mě, že foťák není schopen zaznamenat moje změny na těle. :D No, oni tam jsou, ale opravdu maličké. :D
Včera byl svátek a bohužel jsme všechny byly na bytě, takže nebylo kde cvičit, chodba je na to opravdu malá. Tak jsem vzala iPod a šla si zaběha, pěkně ve spalovací tepovce, půl hodinky, pět kiláčků. Lidi na mě čuměli jak na blázna. :D Ale bylo nádherně a já si to užívala.
Dnes bohužel cvičit nestihnu, ale hned zítra mě čeká Plyometric Cardio Circuit. Článek snad bude co nejdříve, chtěla bych vám napsat taky něco do rubriky "Co mi přistálo v nákupním košíku". Snad to vše stihnu.

Mějte se moc krásně!! Leni

4 komentáře:

  1. mm lákavá kašička :) fotky zkreslujou, nic si z toho nedělej, hlavně, že ty sama vidíš změny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Výborná nesmrtelná kombinace k snídani!

    OdpovědětVymazat