středa 15. května 2013

Insanity Day 21 + 22 + snížení množství sacharidů

Krásný slunečný den všem!

Opět se po pár dnech hlásím a opět s velkou omluvou. Myslím, že do konce zkouškového to se psaním článků bude všelijaké, snad chápete. Nejdřív škola, pak práce a pak zábava. V pátek jsem se po práci vrhla na Plyometric Cardio Circuit, který mě zatím baví asi nejvíc. Měla jsem energie na rozdávání, takže jsem šla až za hranice svých možností, jak by to u Insanity mělo být! :D Lilo ze mě jak z konve. Když si vzpomenu, jak ze mě takhle lilo před rokem, když jsem začínala s Jillian, tak je to úžasný, jak jde ta fyzička nahoru. Však to znáte. Užila jsem si to a po workoutu měla snad ještě víc energie, než před ním. To ty endorfiny. :D

Část mého oběda :)

V sobotu jsem byla celý den ve škole (ano, čtete dobře, já chodím do školy v sobotu) a hned jela z Prahy domů, takže jsem 3 hodiny seděla zkroucená v autobuse (to nesnáším!). Takže na cvičení nedošlo a v neděli jsem dělala tak obří úklid, že jsem určitě spálila kupu kalorií. :D V pondělí po práci jsem hned šla na Cardio Recovery. Vždy si říkám "super, dnes to bude pomalý", ale ono mě to tím víc nebaví. :D A taky to víc bolí, au au. :D


V pondělí jsem se taky rozhodla, že zkusím zmenšit porce sacharidů, které za den zkonzumuji, hlavně chci omezit pečivo. Mám pocit, že ho jím až moc a jsem pak pořádně nafouklá. Nechci jet úplný paleo/primal. Ale chci to omezit. Takže jsem podle toho včera jedla a bylo mi fajn. Akorát jsem spořádala brutální množství zeleniny. :D Nejvíc sacharidů budu mít ke snídani a svačině, k obědu poloviční přílohy než doteď a večeře se budu snažit dělat bez pečiva/těstovin/brambor apod. Takže dojde na výborné salátky, polévky a podobně. Zařadím také více ořechů a masa. Masa moc nejím a myslím si, že je to špatně. Jsem zvědavá, jak se to na mě projeví a jak to bude působit. Každý je totiž jiný, někomu to vyhovuje a někomu ne. Uvidíme.

Tak to je pro dnešek vše, užívejte slunečného dne a já dnes půjdu běhat, protože opět nemám volný prostor na cvičení, spolubydlící se drtí na zkoušku.

Leni

12 komentářů:

  1. endorfiny, no jo! :) a cesty busem taky nesnáším:D
    zmenšit porce sacharidů bych měla taky :) musíme zamakat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvědomila jsem si to až teď, že se vlastně cpu pořád pečivem nebo těstovinama. Je to hrozný! :D

      Vymazat
  2. S těmi sacharidy to mám naprosto stejně jako ty.
    Též jsem se rozhodla vypustit pečivo, které teď už téměř nejím. Největší dávku sacharidů mám tedy ke snídani + dopolední svačinka. K obědu přesně jako píšeš, tak jen poloviční (nebo prostě menší) porci přílohy. A jde to! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to teda jedu od včera, ale nebyl to problém a doufám, že do budoucna nebude. :)

      Vymazat
  3. Taky strašně ráda nahrazuju pečivo či těstoviny zeleninou, ale určitě by se neměly vypouštět úplně, u mě to jistí ovesné vločky :D a přeju příjemný běh, je krásně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, nechci to vynechat úplně, čerstvé celozrnné houstičky miluju! :D

      Vymazat
  4. Taky už večer moc nesachariduju :D a pečivo jsem vyřadilo už dávno (jen zřídka si dám nějaké to koupené). Jinak endorfiny jsou něco, tak to má být! Taky si pamatuju, jak ze mě lilo s Jillian...teď se jentak lehce zahřeju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. :D Tvými recepty se dost inspiruju, máš nádherné fotky. :)

      Vymazat
  5. pečivo je rozhodně nejhorší, já ho nejim už víc jak 2 roky ;) ale pozor abys nebyla moc unavená, když si ubereš sacharidy ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Se zkouškami držím pěsti. :) Já už mám naštěstí všechny hotové. Ale teď to teprve začíná a čeká mě nejtěžší část - a to troje státnice. ;) Jinak super, že chceš měnit trošku jídelníček. :) Jsem zvědavá na report s výsledky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi tvůj blog líbí.. :-)) A hnedka jsem si tě přidala do sledovaných :-P

    http://my-dream-lifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Sacharidy jsem omezila radikálně:) Zůstalo mi jenom ovoce a sladké brambory:)

    OdpovědětVymazat