čtvrtek 30. května 2013

Nenuťte se a pomáhejte!

Krásný večer všem! (I když nevím, jak moc krásný večer můžu popřát, když venku prší jako blázen a je tam jak na podzim.)

Ozývám se po 14 dnech, kdy mám za sebou stěhování k přítelovi ♥, jednu zkoušku a přijali mě do nové práce, kde 10.6. nastupuju (plus mám v ten dej ještě další zkoušku :D). A co se nového událo? Spousta věcí.
Grilované rajče, buličí oka a korbáček

Přestala jsem cvičit Insanity podle plánu. Při "těch dnech" (dámy chápou :D) jsem měla šílený křeče a pomáhalo mi na to POP pilates od Cassey a já se do ní naprosto zamilovala. Pravda, je trochu šílená a občas až moc vanilková, ale ty workouty jsou skvělý. Pěkně jsem po jejím cvičení cítila jak břišáky, tak stehna a ruce. To se mi u Shauna nestávalo. Taky mám pocit, že se pěkně zeštíhluji a tvaruji, hlavně v pase. Shaun mi hodně pomohl k fyzičce a k hezčím nohám a zadečku. Ale ta moje "problémová partie" bříško ne a ne se hnout. Takže jsem prostě od Insanity upustila. Nepřineslo to očekávané výsledky.
S kamarádkou na večeři: 3 druhy masa a grilovaná zeleninka (a malé pivo, pst!)

Dále jsem se vrátila zpět k Jillian a dala si druhý level jejího Six week 6-Pack. Už jsem málem zapomněla, jak dokáže být drsná! Myslím, že jsem většinu času byla ve spalovací tepovce a to já potřebuji. Včera jsem si byla na 15 minut zaběhat (tempo 6km/h - mám vyzkoušené, že v tomto tempu se nacházím v oné spalovačce) a pak si dala asi 40 minut workouty s Cassey - na ruce a břicho. Paráda!
A dnes?? Chyběl mi Shaun. :D Tak jsem se pustila do jeho Core Cardio a musím říct, že je to prostě pecka! Procvičuje se hlavně střed těla a jsou to super cviky, které baví. A tím, že je to klidnější a jsem schopná se s někým bavit, tak jsem určitě v té správné tepovce. A to já prostě potřebuji. Spálit ten tuk nebo se v životě nevyrýsuju, ač bych makala jak blázen.
O víkendu budu fotit fotky do soutěže k Nikki, tak možná vám je sem dám, když to nebudou úplné hrůzy. :D
Kuřecí maso se steakovým kořením a restované fazolky

Ještě něco k mému snížení sacharidů - jde to báječně. A myslím, že to je i zásluha toho, že si příjdu štíhlejší a vytvarovanější. Nejsem tak nafouklá! A nemám nějaký extra chutě.
Pro představu dávám jídelníček:
Snídaně: ovesná kaše s banánem/oříšky/kokosem/arašídovým máslem (prostě co mám doma :D)
Svačina: ovoce/oříšky/jogurt
Oběd: jakékoliv maso a poloviční příloha nebo příloha zeleninová (např. ty fazolky)
Svačina: jogurt/ovoce/zelenina/sýr/šunka/oříšky/müsli tyčinka
Večeře: vajíčka, zeleninový salát, křehké plátky/salát s mozzarelou a rajčaty/makrela/hermelín (grilovaný je mňam)/tuňák

Že bych se ale nějak extra vyhýbala nezdravým jídlům, to ne. Včera jsem měla pizzu, v úterý sushi (to asi není nezdravé, ale rýže je dost sacharidová) a příští týden jdu s kamarádkou na kuřecí křidýlka. Jo a v neděli mega rodinná oslava. :D

Ale prostě si nekupuju nesmysly, jako jsou sušenky a sladkosti a nebo vyloženě nezdravá jídla, jako jsou tavené sýry, nekvalitní salámy a šunky apod.
Moje dnešní večeře: 3 vajíčka, salát rajčata+mozzarela a dva křehké plátky

To jsem vás dnes zahltila, co? :D A už vím, co budu péct o víkendu! Brownies, tady je odkaz. Minulý víkend jsem dělala Prošívanou deku podle Kuchařky ze Svatojánu. Mňam. Dala jsem si dva (možná tři :D) kousky a zbytek nechala přítelovi. On se pořád cpe a je jak vyžle. :D To mu závidim.

Úterní večeře se spolubydlící: sushi set!

A poslední věc, na kterou bych vás chtěla upozornit je Daily Portrait. Je mi neskutečně hnusně z lhostejnosti lidí. Obyčejnej kluk nafotil 365 fotek lidí. Chce vydat publikaci a veškeré peníze půjdou na charitu. Já jsem si publikaci objednala a zaplatila, ale kupa lidí si ji objednala a do dneška nezaplatila a ten kluk nemůže vydat publikace, pokud nebude mít potřebný obnos peněz, protože kdyby jich vydal míň, než bylo objednáno, zvýšila by se cena a nevím, zda by ostatní pak doposlali další část peněz.

Udělal výstavu a vernisáž tady v Praze a víte, kolik mu lidi dali do kasičky na DOBROVOLNÉM vstupném? 760 korun!! Je mi z toho vážně zle. Poslala jsem mu teď darem alespoň 50 Kč. Vím, že to není moc, ale lepší než nic.

Podmínkou pro zakoupení publikace bylo odeslání dárcovské DMS na charitu a následné odeslání skenu z telefonu (nebo fotky), že byla dárcovská sms odeslána.

Krásná myšlenka, ale lidi jsou lhostejní. :( Mrkněte na odkaz. Ty fotky jsou nádherné.
Vím, že to na tento blog nepatří, ale je mi z toho smutno.
Taky vím, že když si člověk koupí nějakou kytičku nebo plyšáčka, tak těm potřebným dojde z té 20 asi tak 2 koruny.
Ale u tohoto ojedinělého projektu, mají jít VŠECHNY peníze na charitu.

Mějte se krásně, LeniKa

P.S. Omlouvám se za chyby a překlepy, ale nemám sílu to po sobě číst. :D



6 komentářů:

  1. Tělo i člověk potřebuje změnu, tím si odůvodňuju, proč jsem nikdy žádný program nedotáhla do konce úplně..Zkrátka jsem plynule přešla na něco jiného:)
    Zwow kombinuju s Jillian, Cassey, Bobem, během a fitkem a jsem spokojená:D
    Ty sacharidy jsou mršky:) Ale změny vidět sakra jsou, viď?:)
    Na tu charitu mrknu, nikdy jsem o tom neslyšela:)

    OdpovědětVymazat
  2. první odstavec mi vykouzlil úsměv!:) to je dobře, že se ti daří
    "až moc vanilková" :D to sedí
    asi bych Jill aj běhání měla dát šanci, když si to tak vychvaluješ :)
    fotky budou určitě bezva!
    že nemáš chutě ti můžu jen závidět :D já když si prostě nedám k jídlu přílohu, stejně si pak ještě něco vezmu..
    ty brownies, já blondies, juhuu! :D
    o Daily Portrait jsem asi neslyšela.. lidi na takové akce moc přispívat nechtějí,protože to nebývá věrohodné

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný jídlo :) však je potřeba taky občas změnit program a necvičit pořád to stejné ;)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som insanity dokončila a pohodička :) teraz cvičím z jillian ale občas mi shaun chýba :D
    mňňam to sushi!

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem insanity taky nedotáhla do konce! :D

    OdpovědětVymazat