úterý 24. září 2013

Začíná zima? Přípravy na běh Hronov - Náchod

Ahoj všem mým čtenářům!

Nevím, jak vy, ale já jsem z letošního září pěkně rozladěná. Co je to za počasí? Ráno zima, že si beru zimní kabát a odpoledne teplo, že jej sundávám? Nebo naopak celé dny prší? Ach jo. :( Nemám náladu a ani energii. V práci jsem jak mátoha. Ještě, že mám cvičení a teď i velký cíl. Připravuji se na závod Hronov - Náchod, který se každoročně u nás běhá. Letos je v sobotu 26. října 2013. Délka trati je 8850 metrů a jak už jeho název napovídá, běží se z města Hronova do Náchoda a to po silnici. :)
Bohužel mám strach, že nedoběhnu tak, jak plánuji a to za 45-50 minut, protože netrénuji. Cvičím, to ano, ale nechodím běhat. Protože je buď zima nebo prší a nebo jdu z práce tak pozdě, že už je tma a to se v Praze bojím chodit běhat. Teď by se počasí mělo zlepšit a já doufám, že ještě stihnu natrénovat. Hrozně se na ten běh těším, běžíme ho spolu s taťkou. :) Určitě vám dám nějaký report a ukážu fotky!!

Poslední dobou se snažím cvičit, co nejvíce to moje časové možnosti dovolí. Práce, škola, domov, není to prča, ale když se chce, tak ten čas se najde vždy. Když se nechce, jsou tu jen výmluvy. :D Které občas se trošičku ozývají, ale hned je zaženu a jdu na to. Teď hodně cvičím Jillian, vyhovuje mi, že u ní mám správnou tepovku na spalování. Občas si dám i POPpilates, Cassey mě hrozně baví! Když se chci ale opravdu cvičit, tak Shaun T to umí skvěle. :D Prostě teď cvičím to, na co mám chuť a nejedu žádný program. Vyhovuje mi to tak. Co vy? Nějaký tip, co bych určo měla zkusit?

Jedna z mých snídaní
Během týdne přidám recept na kuskus (vím, nic zvláštního, ale takhle upravený je prostě skvělý!) Vařím teď hodně, takže jsem vyzkoušela i bezva polévku od Jamieho Olivera (tomatová), na tu tady časem recept dám. A už se těším na Vánoce a pečení "zdravějšího" cukrovíčka. :D

Taky vybírám nějaký sporttester, ten můj je už dědeček, můžete mi, prosím, nějaký doporučit? Děkuju!

Lenika



4 komentáře:

  1. tý brďo já netušila, že mám blogerku skoro za rohem, hustý :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogerky jsou všude! :D Aspoň mi můžeš přijít fandit na běh. :D

      Vymazat
    2. sakra bojim se, že budu v Praze :( :D

      Vymazat
  2. Na ty recepty se těším :-)
    Já mám sporttester sigma a jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat