středa 19. června 2013

Rychlé papání do krabičky I.

Ahoj všichni!

Příští úterý poslední zkouška a pak se vám budu věnovat, jak si zasloužíte! :) Dnes vám představuji novou rubriku "Rychlé papání do krabičky". Vzhledem k tomu, že jsem vážně zaneprázdněná, protože chodím do práce a navíc do školy, tak opravu na nějaké velké a dlouhé vyvařování není čas. O víkendu ano, ale v týdnu chci mít vše rychle a hlavně zdravě. Nechci si každý den kupovat obědy, protože to taky leze do peněz a leckdy ani nic zdravého nenajdu. Proto jsem se rozhodla, že vám sem budu čas od času házet inspirace, co si rychle a zdravě do krabičky na oběd dělám já. :) A dnes první díl! Těstoviny s mozzarelou, rajčetem a bazalkou.


Máte hotovo za 15 minut. Dám si vařit semolinové těstoviny (aby se mi voda vařila hned, dám jí nejdřív vařit do konvice a pak přeleju do hrnce :D) v osolené vodě s kapkou olivového oleje. Mezitím nakrájím mozzarelu a rajče na kostičky a zasypu bazalkou. Slevu těstoviny a smíchám. Druhý den v práci to jen ohřeju a mozzarela se krásně rozteče a je to mňamka. :) Žádný zázrak, já vím. :D Ale je to opravdu extra rychlé.


Cvičím, učím se, chodím do práce, umírám vedrem. Nic jinýho v posledních dnech nedělám. Držte mi palce na poslední zkoušku. Hezký večer. L.

6 komentářů:

  1. jaký je rozdíl v těch semolinových těstovinách? (krom barvy :D), vypadá to báječně, mozzarela mě moc neoslovila, nemá žádnou chuť :/

    OdpovědětVymazat
  2. Studené těstovinové saláty ráda nemám, ale když se to, jak říkáš, ohřeje, tak to může být hooodně dobré:)

    OdpovědětVymazat
  3. Budeme na tebe myslet při poslední zkoušce a budeme se těšit na nové články! :)
    A barevné těstovinky jsou láska mého dětství :d

    OdpovědětVymazat
  4. Rajčata s mozzarelou jsou na léto přímo ideální. Často jsem si je loni dělala, ale ve formě salátu s olivovým olejem. Každopádně dobrý nápad. Pokusím se to vyzkoušet. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Udělala jsi mi ohromnou chuť na salát. Vypadá to skvěle :o)

    OdpovědětVymazat