středa 27. března 2013

Jaro, kde jsi?

Ach jo, mně už ta zima tak leze na nervy... těším se tak strašně moc na jaro, až budu vstávat se sluníčkem a chodit běhat. Nebaví mě se pořád balit do šál, kabátů a rukavic. :( Snažím se být pořád pozitivně naladěná, ale to počasí mi to teda vůbec neusnadňuje. Ve škole milion dvě stě padesát tisíc věcí, v práci pruda... Ale už se těším na Velikonoce. :-) Konečně má být prý hezky. (Ale, jestli těm předpovědím mám věřit?) Včera jsem byla v kině na filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic. :D Trošku jsem se toho obávala, ale nakonec mě to vážně bavilo. Taková oddechovka... z nabídky filmů se mi nezamlouval ani jeden, tak jsme podle ratingu na ČSFD vybrali s kamarádem tento. A účel splnil. :-)

Tento vynikající těstovinový salátek jsme si udělali v neděli s přítelem. Bylo toho fakt kupa, mně to vydalo na 2 obědy a přítelovi taky (přičemž on má 2x větší porce než já :D). 500 g semolinových těstovin, 500 g kuřecího masa (na pánvi, pouze sůl+pepř), 2 větší papriky, okurka hadovka, 25 dkg nastrouhanýho sýru a velká Hollandia. Prostě mňamka. (A to jste ještě neviděli ty skvělé obložené housky, které mi přítel udělal na svačinu!♥)



Další moje večeře: salát - cherry rajčátka, mozzarella, bazalka, olivový olej extra panenský; míchaná vajíčka s cibulkou, fitness chléb s domácí lučinou (recept bude!) a mléko.
Velmi fotogenické jído, že? :D
Ano a dnešní večeře... (extrémně zdravá, hned uvidíte :D) Fazolové lusky povařím zhruba 3 minutky. Zapékací mísu vyložím slaninou (ano, čtete správně!). Na to hodím ty lusky a poleju směsí - zakysaná smetana a nastrouhaný sýr, sůl, pepř. Dám upéct na 150-170°C asi na 30 minut. (Přiznám se, že nevím na kolik minut, chodím to okukovat, až to zezlátne. :D) A to vám je mňamka... :D Jednou za čas, že...

To je dnes vše... Cvičím, squatuju. Vy?
Mějte se krásně. LeniKa:)

9 komentářů:

  1. taky cvičím aj squatuju! a véča se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam samé dobroty, až na to poslední, to mě nějak neláká :) Ale ten salátek mňam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to taky nelákalo, spolubydlící mě donutila to ochutnat a teď na to nedám dopustit! :D

      Vymazat
  3. Na Jeníčkovi a Mařence jsem nedávno byla, a luxusní :D Oddechovka jak říkáš, která ale stojí za to ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bylo normálně líto, že už ten film končí! :D

      Vymazat
  4. To počasí nemůžu vystát taky, je to hnus! :( A nad tím filmem jsem taky uvažovala, ale asi si jej pak někde stáhnu (pšt :D)

    OdpovědětVymazat
  5. No o počasí mi povídej, šílím z něho :D
    A jídla vypadají pěkně, jsem zvědavá na recept na domácí lučinu .)

    OdpovědětVymazat
  6. Počasí je pěkně na prd. Už chci vyrazit na brusle, tak ať už kouká být teplo, prosííím! :)

    Ty jo, jídlo vypadá fakt dobře!

    http://spolecnacesta.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat