úterý 16. dubna 2013

Insanity - Day 6 - Plyometric Cardio Circuit

Čauky všem,

tak dnes mě čekalo opakování druhého dne Insanity, takže jsem už zhruba věděla, do čeho jdu. Doufala jsem, že mi to půjde lépe. Dnes jsem nebyla tak unavená jako včera, možná taky tím, že jsem si šla včera dřív lehnout a taky jsem dnes celý den nelítala na podpatkách (no, musela jsem si ale vzít kozačky, protože jiné boty než kozačky nebo na podpatku v Praze nemám, nečekala jsem tak rychlý přícho jaroléta a nechala všechny boty doma u rodičů :D). Jediné, co mě štve je, že se má ochlazovat a o víkendu pršet. No a taky jsem vymyslela super věc! Dny, kdy nebudu moct cvičit - většinou je to kvůli tomu, že nejsem na bytě v pokoji sama a spolubydlící to ruší, což se ani nedivím - budu chodit běhat, ať mám aspoň nějaký pohyb. Samozřejmě někdy nestihnu cvičení kvůli tomu, že prostě není kdy, takže to budu mít volno. Proto ani zítra nebudu podle "plánu" dodržovat REST DAY, protože jak víte, v pátek a v sobotu jsem nestihla odcvičit a nejspíš v pátek opět nestihnu.

Můj oběd: kuskus, rajče, kuřecí prsa, mozarella, rukola
Dneska jsem s chutí Shauna zapla a začalo se klasickým desetiminutovým brutálním rozehříváním. Teklo ze mě asi po minutě, přikládám to vedru venku, protože to bylo fakt abnormální. Pak protahovačka a nakonec 20 minutový nářez. :D Ale musím říct, že jsem to dávala fakt líp než druhý den. Cítila jsem to, vydržela jsem víc, až ke konci jsem se zastavovala. Jasně, 4 pánské kliky v jejich tempu jsem nedala, ale dala jsem 4 dámské, ke konci pak už jen 3. Ale držela jsem se a jela jsem naplno, jak jsem mohla. Oblečení totálně mokrý, jsem zvědavá, co budu dělat, až bude venku pořádný letní vedro. Dnes jsem taky při tom vypila 2x víc vody než při prvním Plyometric Cardio Circuit. Ale jsem spokojená a těším se moc na zítřek!!
Připomínám fb stránku! :)

Dnešní večeře!
Recept na tuhle výbornou nádhernou véču najdete zde. Já akorát sezamová semínka nahradila slunečnicovými, i tak to bylo skvělé!
Krásný večer a zase zítra!
LeniKa


5 komentářů:

  1. Jsi šikulka!
    Už se těším na tvé výsledky, co se Insanity týče. :)) Pořád mě těmi svými příspěvky nakopáváš, že se na to asi pozítří vrhnu. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš, jak se těším já? :D Vrhni, ono tě to buď chytne a nepustí nebo naopak. Tak pak dej vědět! :)

      Vymazat
  2. s počasím nestraš a běhání budeš určitě super!:)
    a za pokroky chválím:) jídlo je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nestraším, to meteorologové! :D Jídlo miluju♥!

      Vymazat
  3. Dneska jsem taky po chvilce cvičení byla celá mokrá :D Jídlo vypadá suprově!

    OdpovědětVymazat